GARANTIEVOORWAARDEN

 
Zelfs de beste overkomt het, een foutje…

Hoe wij omgaan met een foutje lees je hieronder in de garantievoorwaarden.

 

Hoelang heb ik garantie op mijn paardenhaarsieraad?

We bieden 6 maanden garantie op zilveren en 14K vergulde paardenhaarsieraden. Binnen deze garantie vallen productie- en materiaalfouten. 

Deze garantieperiode gaat in op de dag van levering.

Op massief 14K gouden sieraden bieden wij uitgebreide garantie, met een duur van 1 jaar, ingaande op de dag van levering.

Kan ik mijn paardenhaarsieraad ruilen of terugsturen?

Aangezien jouw paardenhaarsieraad speciaal voor jouw gepersonaliseerd wordt met de haren van jouw paard kunnen we de paardenhaarsieraden niet ruilen of terugnemen, na het afronden van de bestelling is deze definitief. Neem daarom de tijd om jouw design uit te kiezen en gebruik het meegeleverde Memorabels meetgereedschap om de juiste maat te bepalen! Zo voorkom je dat je straks een te groot of te klein sieraad krijgt.

Wat gebeurt er als mijn 14K Vergulde paardenhaarsieraad verkleurd?

We hanteren een goudlaag van 3 micron bij het vergulden van onze sieraden. Vergulden is een ingewikkeld proces en er is altijd een kleine kans dat de goudlaag van het sieraad verkleurd wanneer je hem draagt. Mocht dit gebeuren binnen de 6 maandelijkse garantieperiode dan lossen wij dit kosteloos op.

Mocht de verkleuring optreden en is jouw garantieperiode verlopen? Stuur een bericht via de contactpagina van de website, dan voorzien wij je van een verzendlabel om jouw sieraad naar ons op te sturen. We beoordelen het sieraad zodra we het binnen hebben en stellen je op de hoogte van onze bevindingen.

Buiten de garantieperiode rekenen wij een vast bedrag van 50€ om de goudlaag van jouw vergulde sieraad te herstellen.

Er zit een kras op het kristal van mijn paardenhaarsieraad, wat nu?

Onze Paardenhaarsieraden zijn afgewerkt met hoge kwaliteit kristal. Het kristal beschermd jouw paardenharen. Het kan gebeuren dat het kristal beschadigd tijdens het dragen. Beschadigingen door het dragen van de sieraden valt niet binnen de garantie.

Wél bieden we een polijst service aan zodat jouw sieraad periodiek kan worden nagekeken en weer als nieuw bij je terugkomt. Stuur een bericht via de contactpagina van de website, dan voorzien wij je van een verzendlabel om jouw sieraad naar ons op te sturen. Memorabels hanteert een vaste prijs van 50€ om jouw paardenhaarsieraad te herstellen.

Wat moet je nog meer weten?

We kunnen geen garantie garanderen als het sieraad algemene, gebruikelijke slijtage vertoont.

Ook kunnen we geen garantie garanderen als de zorginstructies niet in acht zijn genomen.

Let op! de garantie op jouw paardenhaarsieraad vervalt wanneer je deze aanbied ter reparatie bij een  partij buiten Memorabels.