HOE WERKT HET ?

 

 
Wil jij graag een Memorabels sieraad?

Ontdek onze prachtige, unieke collectie gepersonaliseerde paardenhaarsieraden op onze website en vind het ontwerp dat het beste bij jou past.

Onze collectie paardenhaarsieraden is exclusief verkrijgbaar via onze website, waar je direct kunt bestellen.

 

Wil je onze sieraden liever eerst in het echt zien? 

Bezoek ons dan op verschillende paardenevenementen, waar we aanwezig zullen zijn om onze paardenhaarsieraden te laten zien en jou te helpen bij het kiezen van de juiste maat. 

Bekijk onze agenda op de website om te zienwaar je ons kunt vinden, of houd onze social-media pagina’s in de gaten!

 
Hoe stuur je de paardenharen naar ons op?

Heb je jouw design besteld via onze shop? Dan gaat het feestje beginnen!

Zodra je een bestelling hebt geplaatst op onze website, sturen we je een welkomstpakket. In dit pakket vind je alles wat je nodig hebt om je maat te bepalen, je paardenharengemakkelijk en snel naar ons op te sturen en eventuele opmerkingen of wensen met onste delen. 

Heb je een ring besteld? Dan zorgen wij ervoor dat je ook een ringmaatmeter meegestuurd krijgt om jouw ringmaat te bepalen. 

Deze kan je samen met de paardenharen naar ons retour sturen!

 

 

 
En nu is het wachten…

Zodra wij jouw paardenharen veilig en wel hebben ontvangen gaan we aan de slag. Jouw gepersonaliseerde sieraad wordt zorgvuldig met de hand gemaakt in ons eigen atelier.

Een zilveren of verguld sieraad ontvang je binnen 3 weken en een massief gouden sieraad binnen 8 weken in de brievenbus.

We laten het je weten zodra jouw sieraad klaar is voor verzending, zodat jij op tijd weet wanneer je de brievenbus in de gaten moet gaan houden!