Waarom een sieraad? 

Sieraden hebben voor iedereen een andere betekenis. Sommigen gebruiken sieraden als fashion statement, anderen om zichzelf te uitten of om een bericht te brengen. Een sieraad is een verlengde van je persoonlijkheid, waar je voor staat en wat je belangrijk vind. 

Sieraden staan erom bekend emoties op te wekken, kracht te geven en herinneringen vast te leggen. Sieraden weerspiegelen een bepaalde waarde, en zoals met alles in deze wereld is de waarde afhankelijk van de exclusiviteit. 

Persoonlijk vinden wij sieraden met een verhaal, of emotionele lading, het meest waardevol. Daarom streeft Memorabels ernaar om de band tussen ruiter en paard vast te leggen in de mooiste en meest sprekende sieraden. Zodat jij je paard met trots bij je kan dragen en de verbondenheid voelt ook als je niet bij je paard bent. Wat is jouw reden om sieraden te dragen?

Waarom een Memorabels sieraad?

Memorabels is een frisse wind in de wereld van paardensieraden. Ons doel is paardenmeisjes en dames te voorzien van een sieraad die ze alledaags kunnen dragen, bij elke gelegenheid. Een sieraad met elegantie en klasse, maar vooral een sieraad met een verhaal. 

 

“Een sieraad met elegantie en klasse, maar vooral met een verhaal”

 

Vakwerk/Ervaring

Ondanks dat Memorabels een relatief nieuw merk is, werken we al sinds 2014 met sieraden met vulling. Doordat we veel ervaring hebben met het maken van de sieraden zijn de producten waar we mee werken perfect op elkaar afgestemd. We werken enkel met hoogwaardige materialen om te zorgen dat je zo lang mogelijk van je sieraad kan genieten. 

Handgemaakt met Passie

De Memorabels sieraden worden stuk voor stuk handgemaakt in eigen atelier. Elk sieraad is uniek, net als jouw paard. De paardenharen worden allereerst zorgvuldig schoongemaakt. Daarna worden de paardenharen behandeld zodat ze niet aangetast worden door de alledaagse invloeden. De haren worden stuk voor stuk geplaatst in het sieraad naar keuze, waarna ze afgewerkt worden met prachtig geslepen kristal. Het kristal geeft de glans die je paardenharen doen schitteren, en de kracht om ze te beschermen.